Marine easy clean blok 200gr za akvarijume, fontane, srednje ribnjake, bazene i septičke jame

Proizvođač: Marine easy clean Australia
Marine easy clean blok 200gr za akvarijume, fontane, srednje ribnjake, bazene i septičke jameMarine easy clean blok 200gr za akvarijume, fontane, srednje ribnjake, bazene i septičke jame
Cena:
Prodajna cena: 2900,00 Дин.

Opis

Marine easy clean blok 200gr za akvarijume, fontane, srednje  ribnjake, bazene i septičke jame.

Jednostavno do kristalno čiste vode Vašeg akvarijuma, bazena, srednjeg ribnjaka, fontane, septičke jame.

Aqua park

Predstavljamo Vam proizvod koji će rešiti sve probleme sa zagađenjem vode; ukloniti E-coli i ostale opasne bakterije i viruse; regulisati PH vrednost i povećati količinu kiseonika u vodi; smanjiti potrebu za menjanjem vode u Vašim bazenima i smanjiti troškove održavanja za više od 50%!

Ribnjaci

Predstavljamo Vam proizvod koji će rešiti sve probleme sa zagađenjem vode; ukloniti probleme koji nastaju od zagađenih podzemnih voda i kiselih kiša; regulisati PH vrednost i količinu kiseonika u vodi, povećati prinos ribe i do 35% i smanjiti troškove održavanja!

Akvarijumi

Predstavljamo Vam proizvod koji će rešiti sve probleme sa održavanjem akvarijuma; smanjiti potrebu za menjanjem vode, ukloniti amonijak koji nastaje od viška hrane i uginućem ribica, regulisati PH vrednost i količinu kiseonika u vodi i smanjiti troškove održavanja za više od 50%!


Svi ostali

Predstavljamo Vam proizvod koji rešava probleme sa vodom! Nema više dosadnog čišćenja i skupog održavanja bazena, neprijatnog mirisa septičkih jama, mutne vode u fontanama i neupotrebljive vode u bunarima. A cena? Smešna! Uzmimo u obzir da je samo 2,5% svetske vode slatka voda, sve ostalo je morska voda, a manje od 1% je voda za piće i taj procenat opada. Ako ne rešimo problem sa vodom, u velikoj meri nastao od čoveka, suočavamo se sa katastrofom. Ekosistem vode je veoma važan i kada deo ciklusa ne radi dobro, to utiče na celokupan proces. Nagomilavanje biološkog i organskog otpada stvara veliku količinu problema sa vodom. Kada bismo iskorenili negativne uticaje, imali bismo čistu vodu u prirodi, ali ne bi postojala poljoprivreda, industrija i ljudska naselja. Da bismo imali čistu vodu, moramo kontrolisati hranljive materije koje u nju dospevaju, u suprotnom, bolesti, neprijatan miris, zamućenost i nezdrava voda postaju problem.


Marine Easy Clean (MEC) - ugljovodonični voštani blokovi


Postoji mnogo tretmana na bazi mikroba i hemijskih materija za vodu, bilo u prahu ili tečnom obliku, međutim, oni se oslanjaju na uvođenje stranih enzima i materija u vodni sistem. Ideja dovođenja mikroba koji prirodno čiste vodu nije nova, ali se pokazalo da mikrobi unešeni u sistem imaju kratkoročan efekat, brzo izumiru i njihovo korišćenje je preskupo.

MEC je ugljovodonični voštani blok. Pronalazač ovog proizvoda je Robert Morgan, koji je ideju prečišćavanja vode prirodnim putem okrenuo u suprotnom pravcu – u vodi, ma koliko bila zagađena, već postoje mikrobi koji imaju zadatak da je čiste, koji uspevaju da prežive u postojećim uslovima, ali su nadjačani stalnim dotokom zagađenja. MEC omogućava postojećim mikrobima da se namnože u tolikom broju, da lako i brzo pojedu i razlože nataložene količine otpada, a zatim, u nedostatku hrane (otpada) njihov broj se prirodno smanjuje na onaj nivo koji je potreban za održanje čistoće vode.

Mikrobi posmatraju organski otpad kao hranu, i kada hrane ponestane, njihov broj se smanjuje, i ostaje ih onoliko koliko hrane, odnosno otpada ima. Ovi mikrobi već postoje u vodi, savršeno su neškodljivi za ljude, floru faunu, bilje, ribe i okolinu, i nastavljaju da obitavaju u vodi i održavaju je čistom.

Uništavanjem otpada koji je trošio kiseonik, povećava se količina kiseonika, reguliše se PH vrednost vode i nestaju alge, neprijatan miris i zamućenost vode.

Ako koristite MEC, ne smete koristiti NIŠTA drugo za prečišćavanje vode – ubićete mikrobe koji je čiste. Jedino je dozvoljeno korišćenje hlora koji ima efekat izbeljivanja vode. Apsolutno je zabranjeno koristiti UV lampe, bilo koju vrstu flokulanata, dok antibiotici smanjuju efekat MEC-a. Dakle, troškovi kupovine hemijskih preparata i filtera nestaju, a cena MEC je 10-20 puta manja od cene bilo kog preparata pojedinačno. Ušteda je OGROMNA!

Primena MEC

Ne postoji ograničenje primene MEC. Svaka voda, namenjena za bilo koju upotrebu može se tretirati blokovima, a sam postupak je neverovatno jednostavan – stavite kuglicu ili blok MEC u vodu. I to je to!

Dakle:

 • Za manje akvarijume, koji nemaju pumpe - stavite kuglicu u vodu;
 • Za veće akvarijume, sa pumpom – stavite kuglicu u pumpu umesto filtera;
 • Za ribnjake – stavlja se 1 blok od 1 kg na svakih 100m2 površine;
 • Za bazene – stavite 1 blok ili kuglicu, u zavisnosti od veličine bazena, u pumpu, ako je ima, ili u sam bazen;
 • Za tankove, cisterne i kotlove – stavite kuglicu ili blok u vodu;
 • Za jezera, reke i potoke – stavite i fiksirajte blok na mesto gde je najveća koncentracija zagađenja, na primer, na mestima gde kanalizacione cevi ulaze u vodu;
 • Za septičke jame – ubacite blok ili kuglicu u jamu;
 • Za fontane, veštačka, ukrasna jezerca i bare – ubacite blok u vodu.

U zavisnosti od količine vode i njene površine, nestaje neprijatan miris, voda postaje čista, bistra, nestaju alge, zamućenost i bakterije.

 • U akvarijumima, uginuće jedne ribice više ne pokreće lančani proces izumiranja ostalih;
 • U ribnjacima se prinos ribe povećava i do 35%;
 • U bazenima nestaje ešerihija koli kao i sve ostale bakterije i virusi;
 • U tankovima, kotlovima i cisternama, voda gubi boju, miris i postaje voda za piće;
 • U jezerima i rekama izbistruje vodu, ubija bakterije i viruse i omogućava mehaničko uklanjanje neorganskog otpada – bačene plastike, metala i stakla;
 • U septičkim jamama za 2-3 dana nestaje neprijatan miris i smanjuje se ili potpuno nestaje potreba za čišćenjem jame....

Aktivni period MEC je od 6 do 12 nedelja, nakon toga, njegov efekat opada i potrebno je izvaditi staru kuglicu ili blok i staviti novu. Zapravo, ako vam ne smeta, stare kuglice i blokove ne morate nikad ni izvaditi, nemaju apsolutno nikakav negativan efekat na vodu, samo više nemaju nikakvu funkciju. Čak, neki naši klijenti, koji održavaju čistoću ribnjaka, pojilišta, septičkih jama i jezera, samo dodaju blokove – za 4 godine nisu izvadili ni jedan napolje...

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
Pet Shop Hrana Za Pse.org Najbolja hrana za Naše Ljubimce štence, mlade pse, odrasle pse, mačke, šaransku ribu, pastrmku i medvede. Najveci online pet shop u Srbiji. Dostava za celu Srbiju - samo 293 dinara. Beograd, Srbija, pet shop rs, pet shop online, on line pet shop, pet shop on line, hrana za psa, hrana za macku, hrana za ljubimce, hrana za stence, hrana za mace, hrana za macke, psi hrana, hrana za zivotinje, hrane za pse Jakovo, hrana za mačke Zemun, hrana za pse Ledine, koja je najbolja hrana za pse i mačke, granule za štence sa piletinom, hrana ljubimetz Copyright 2012 © www.hranazapse.org
Prevodim.com  Fenixvps Dedicated Servers  Igračke za decu  Check IP Info  Seminarski  Igracke